Gyakran Ismételt Kérdések
gyémántszemes kirakóinkkal kapcsolatban

A vásznak öntapadós réteggel vannak bevonva, így a gyémántok/gyöngyök felhelyezése nem igényel semmilyen pluszt, nem kell ragasztóval pepecselni, koszolni.

Mindenképp! Gyengébb kézügyességgel is könnyedén kirakhatóak a képek, legfeljebb egy kicsit tovább tart. Az aprólékos munka mindemellett fejleszti a finommotoros képességeket, így egyre jobban fog menni!

Nem kell külön vásárolni semmit, mindent biztosítunk, amire szükséged lesz. A csomagban találod a vásznat, amire a gyémántokat/gyöngyöket kell raknod, ezeket külön bezacskózva találod majd a csomagban. Lesz még benne egy toll, amivel majd fel tudod szedni és a képre tudod helyezni a gyémántokat, a toll két végébe való viaszos ragacs, valamint egy tálka, amire ki tudod önteni az éppen használni kívánt gyémántokat/gyöngyöket.

Ne aggódj! A rossz helyre rakott gyémántokat a körmöd, vagy egy csipesz segítségével fel tudod szedni és át tudod tenni a megfelelő helyre.

1. Nézd meg, hogy melyik gyöngy milyen szimbólummal van jelölve a vásznon, ehhez találsz egy táblázatot a vászon szélén.

2. A toll hegyét dugd bele a viaszpárnába, így felszedsz egy kis ragacsot, amivel majd fel tudod szedni a gyöngyöket.

3. Tedd a gyöngyöket a tálkába, kicsit rázd meg, hogy elrendeződjenek, majd a tollal szedj fel egyet.

4. A toll segítségével tedd a gyöngyöt a megfelelő helyre. Ha véletlenül rossz helyre tetted, ne aggódj! Egy csipesszel, vagy a körmöddel könnyedén fel tudod szedni és át tudod rakni.

5. Miután végeztél a teljes képpel, a kezeddel, vagy egy könyvvel finoman nyomkodd végig a képet, hogy a gyöngyök biztosan tapadjanak.

6. Ha nem akarod rögtön keretbe tenni az elkészült képet, akkor tekerd fel a vásznat – a gyöngyös rész legyen kívül.

Hogyan működik
Hogyan működik

Mivel kicsi és könnyű termékekről van szó, sajnos szállítás közben előfordulhat, hogy kicsit meggyűrődik a vászon, de nem kell aggódni, van megoldás!
Több lehetőség is van:
1.) Ha be akarod keretezni a képet, akkor közben nagyon szépen ki lehet feszíteni a vásznat.
2.) A gyűrődésekkel ellentétes irányban is feltekerheted, hajtogathatod a vásznat.
3.) Nehéz könyvekkel is lesúlyozhatod, hogy kilapuljon.
4.) Végső esetben vasalhatod is a vásznat, de ezt csak szigorúan azután, hogy már minden gyöngyöt a helyére raktál és csak a vászon hátoldalát!